Klantenservicemedewerker Vattenfall

Vacature doorsturen
 

Wat ga je doen?

Ik begrijp de jaarafrekening niet, kun je deze uitleggen? Ik betaal per maand een vast bedrag voor mijn energie maar ik wil dit graag aanpassen, kan dat? Ik heb een rekening die nu even slecht uitkomt, mag ik deze later betalen? 

Dit is slechts een greep uit de vragen die jij als medewerker van de klantenservice van Vattenfall kunt krijgen. In deze afwisselende functie zorg jij dat de klant optimaal geadviseerd wordt en passende raad meekrijgt. Vattenfall is één van de bekendste energieleveranciers die duurzaamheid en milieu erg hoog in het vaandel heeft staan. En daar mag jij aan meewerken!   
Je komt in een leuk en gezellig team terecht waarbij collegialiteit op nummer 1 staat.

De training is online start in week 25 (21 juni) en duurt 5 werkdagen. Daarna werk je 2 weken op locatie i.v.m. begeleiding. Hierna kun je tussen de 24 en 32 uren per week thuiswerken binnen de openingstijden maandag t/m vrijdag van 08.00-15.00 uur.

Wij bieden jou

  • Een startsalaris van € 10,01 per uur, jeugdloon tot 21 jaar € 8,16;
  • Een informele sfeer waarbij je werkt in een teamverband;
  • Flexibele werktijden;
  • Contractvorm tussen de 24 en 32 uur per week;
  • Vijfdaagse betaalde fulltime training;
  • Goede coaching & begeleiding tijdens het werk;

Spreekt deze vacature jou aan? Solliciteer dan via onderstaande button met je C.V. en korte motivatie. 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Patrick Buitendam, Recruitment Consultant op: 06-13790869.

Over Webhelp

Wij zijn een wereldwijde organisatie van 'game-changers'. Door anders te denken en te doen maken wij het verschil voor onze klanten. Daarmee realiseren wij toegevoegde waarde voor de mooiste merken ter wereld.  

Wat ons drijft is het verschil maken voor medewerkers en klanten. Webhelp brengt bevlogen en energieke mensen samen en geeft hen de ruimte en de middelen om klanten van opdrachtgevers te helpen. Iedere medewerker is uniek en maakt het verschil voor onze opdrachtgevers. 

Ben jij benieuwd naar onze "Think Human" visie en onze drijfveren? Klik dan op https://webhelp.com/

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via