Commercieel klantenservicemedewerker Eneco

Vacature doorsturen
 

Wat ga je doen?

Als je bij Eneco komt werken stap je in op een héél uniek moment. Lees hieronder welke werkzaamheden je gaat verrichten en wat er nog meer speelt op de werkvloer! 

Als klantenservicemedewerker bij Eneco sta jij de klanten te woord over verschillende zaken. Je kunt hierbij denken aan vragen over een factuur, opzeggen of verhuizen van een contract, of juist het informeren en verlengen hiervan. In elk gesprek is jouw belangrijkste doel om de klant naar tevredenheid te helpen met de vraag, maar durf je ook je groene superheldencape om te doen en de klant mee te nemen in de duurzame opties die Eneco aanbiedt. Je twijfelt geen moment om de klant ervan te overtuigen dat deze opties zowel voor het contract, als voor de wereld en het klimaat een verrijking zijn! 

Eneco is al sinds jaar en dag bezig met het leefbaar houden van onze aardbol. Op dit moment is er een flinke transitie bezig met als doel een aantal belangrijke veranderingen door te voeren in de nabije toekomst. Naast het voeren van uitdagende gesprekken met klanten, zit jij midden in deze transitie en zul je meegroeien naar een functie waar zonnepanelen, groene energie en de daarvoor benodigde middelen orde van de dag zijn. 

Kortom; kom jij bij ons werken? Dan werk je niet alleen aan je eigen ontwikkeling, maar ook aan die van onze klanten. Ëén wereld, één team, één doel. 

Wij bieden jou

 • Een salaris van €10,01 bruto per uur. 
 • Incentives in verschillende thema's waarmee jij bijvoorbeeld je salaris of garderobe kunt aanvullen.
 • Een betaalde training op eigen tempo waar jij skills for life leert. 
 • Een werkplek waar je kunt werken wanneer het joú uitkomt.
 • Mooie doorgroeimogelijkheden met zicht op een vast contract.
 • De mogelijkheid om een familielid/vriend/vriendin enthousiast te maken en mee te nemen naar jouw sollicitatie.

Ben jij verder

 • Een goede luisteraar?
 • In het bezit van die groene superheldencape én de durf om de klant mee te nemen in een passend aanbod.
 • Ook in het bezit van een computer minimaal Windows 10, headset met microfoon en smartphone met minimaal IOS 12 of Android 8?
 • Op zoek naar een leuke functie met afwisselend op kantoor en thuiswerken?
 • Leergierg en gemotiveerd om jezelf verder te ontwikkelien in onder andere sales?

Wij vinden het daarbij belangrijk dat:

 • Jij minimaal 22 uur per week kunt werken binnen de openingstijden ma/vrij 08:00-18:00?
 • Je per 20 september kan beginnen met een betaalde  training vanuit huis en op eigen tempo. Later beginnen kan ook :)
 • Computers voor jou weinig geheimen kennen.
 • jij die gemotiveerde, frisse wind bent die zin heeft om met ons mee te groeien en graag een stapje extra zet voor klant en collega. 

Zoek niet verder

Druk op onderstaande button en stuur je sollicitatie én motivatie dan snel in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

En voor iedereen waarbij de woorden niet direct uit het toetsenbord knallen: stuur in plaats van je motivatie een emojivatie. Beschrijf met 5 emoticons waarom jij denkt dat deze functie goed bij je past en stuur deze via Whatsapp naar 0651707604. We nemen dan ook via Whatsapp zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je eerst nog wat aanvullende informatie?           

Dan beantwoorden we graag al je vragen. Je kunt hiervoor contact opnemen met Angela Plug via angela.plug@webhelp.com. Bellen of een appje sturen mag ook via 06-51707604


Over Webhelp

Wij zijn een wereldwijde organisatie van 'game-changers'. Door anders te denken en te doen maken wij het verschil voor onze klanten. Daarmee realiseren wij toegevoegde waarde voor de mooiste merken ter wereld.  

Wat ons drijft is het verschil maken voor medewerkers en klanten. Webhelp brengt bevlogen en energieke mensen samen en geeft hen de ruimte en de middelen om klanten van opdrachtgevers te helpen. Iedere medewerker is uniek en maakt het verschil voor onze opdrachtgevers. 

Ben jij benieuwd naar onze "Think Human" visie en onze drijfveren? Klik dan op https://webhelp.com/

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via