Medewerker HR SSC

Vacature doorsturen
 

Wat ga je doen?

Als Medewerker HR SSC werk je binnen een gezellig team. Het team bestaat uit 5 medewerkers en een teammanager. Het HR SSC biedt administratieve en organisatorische ondersteuning voor alle personeelsmutaties binnen heel Webhelp Nederland. Wij beantwoorden eerste lijns HR vragen via de telefoon en e-mail.  Ook zijn wij de eerste lijns support voor het nieuwe personeelsadministratie systeem Synergy. Het is een dynamische afdeling waarin we bezig zijn verder te professionaliseren en kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. Als HR SSC medewerker krijg jij jouw eigen taken en verantwoordelijkheden. Dit geeft jou de kans snel onze organisatie/afdeling te leren kennen en jouw persoonlijke en professionele vaardigheden te ontwikkelen.

Jouw taken zullen onder andere bestaan uit:

  • Het verwerken van diverse mutaties in het nieuwe systeem Synergy HR;
  • Het beantwoorden van diverse vragen van medewerkers/leidinggevenden inzake arbeidsvoorwaarden, contracten of andere personeel gerelateerde vragen;
  • Het opstellen, verwerken en archiveren van diverse personeelsdocumenten;
  • Het opzetten en monitoren van documenten t.b.v. compliancy;
  • Alle andere voorkomende zaken op een HRM-afdeling

Wij bieden jou

Wat kun je van ons verwachten?
Een goed inwerktraject, een marktconform salaris met bijbehorende arbeidsvoorwaarden en een inspirerende werkomgeving met leuke collega's!

Ben jij verder

Je hebt ervaring met administratieve werkzaamheden en HR. Je werkt gestructureerd, weet prioriteiten te stellen en je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Als persoon ben jij enthousiast, leergierig, sociaal en integer. Je kan goed met deadlines omgaan en bent stress bestendig. Maar je kunt ook goed je eigen grenzen bewaken en als sparring partner fungeren voor onze klanten. Ook kan je goed zelfstandig werken en krijg je er energie van om een project of klus tot een goed einde te brengen.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature?

Reageer dan via de button. Wil je meer informatie over wat deze functie inhoudt, dan kan je altijd een e-mail sturen naar de Teammanager van het HR SSC, Sherina Ghafoerkhan via sherina.ghafoerkhan@webhelp.com

Over Webhelp

Wij zijn een wereldwijde organisatie van 'game-changers'. Door anders te denken en te doen maken wij het verschil voor onze klanten. Daarmee realiseren wij toegevoegde waarde voor de mooiste merken ter wereld.  

Wat ons drijft is het verschil maken voor medewerkers en klanten. Webhelp brengt bevlogen en energieke mensen samen en geeft hen de ruimte en de middelen om klanten van opdrachtgevers te helpen. Iedere medewerker is uniek en maakt het verschil voor onze opdrachtgevers. 

Ben jij benieuwd naar onze "Think Human" visie en onze drijfveren? Klik dan op https://webhelp.com/

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via