Service Expert Bol.com

Vacature doorsturen
 

Wat ga je doen?

Ben jij team "beste heer/mevrouw" of team "Hoi Milou en Hey Sanne"? Als Service Expert bij Bol.com spreken wij onze klanten aan op een persoonlijke en informele manier aan. Wij communiceren met ze op de manier die de klant blij maakt. Bij Bol.com doen we er alles aan om vragen in één keer af te handelen. Onze specialiteit is het beantwoorden van klantvragen via de chat. Maar zijn "all inclusive" en bellen daarom de klant op om hem of haar te verrassen en zijn smooth in het beantwoorden van e-mails. Dit allemaal doe je door het tonen van deskundigheid, maar ook door snel en hulvaardig te reageren tijdens gesprekken. Uiteraard gaan wij jou trainen op het juist toepassen van de gespreksvaardigheden, product-, proces- en systeemkennis. We've got your back!

De sfeer op de afdeling is net zo gezellig en leuk als de gesprekken die je met onze klanten voert. We spelen graag een potje tafeltennis in de koffiepauze en in de lunchpauze schommelen we er graag op los. Heb je ambities om de hoger op de ladder te komen? Wij bieden je de treden aan die je helpen om bovenaan te komen.

Dus even resumé: ben jij creatief, persoonlijk ingesteld, staat kwaliteit hoog op je lijstje en ben je net zo sterk als de Dikke van Dale in het Nederlands? Dan ontvangen wij graag jouw creatieve sollicitatie!

Wij bieden jou

 • Start van €10,16 per uur, ruim €1.760 per maand op basis van 40 uur, maar dat kan snel tot 5% meer worden als jij lekker draait!
 • De expert route waarbij je na 4-6 maanden €0,50 per uur extra gaat verdienen!
 • Goed bereikbare locatie en hippe werkomgeving in Rotterdam (naast het CS aan de Delftse Poort), maar je werkt ook vanuit jouw chille werkplek thuis!
 • Ideaal voor zowel studenten, parttimers als ambitieuze afgestudeerden die willen doorgroeien!
 • Reiskostenvergoeding (vanaf 10 km)
 • Veel ontwikkelmogelijkheden; the sky is the limit!
 • Flexibele werktijden tussen 24-40 uur & openingstijden ma t/m zo: 08:00 - 23:00
 • Je krijgt een betaalde product- en communicatie training van 2 weken.
 • Koffiepauzes worden bij Netino volledig uitbetaald!
 • Leuke momenten; samen successen vieren met je collega's, jaarlijks vele activiteiten, feesten en evenementen georganiseerd voor en door enthousiaste Chief Happiness Officers (CHO's).

Ben jij verder

 • Je beschikt minimaal over mbo 4 werk- en denkniveau en bent startklaar voor een avontuur! Of zit je in een tussenjaar?
 • Je bent creatief en hebt humor: je weet iedereen elke keer weer te verrassen
 • Je bent beschikbaar vanaf 9 augustus voor een fulltime training

Over Webhelp

Wij zijn een wereldwijde organisatie van 'game-changers'. Door anders te denken en te doen maken wij het verschil voor onze klanten. Daarmee realiseren wij toegevoegde waarde voor de mooiste merken ter wereld.  

Wat ons drijft is het verschil maken voor medewerkers en klanten. Webhelp brengt bevlogen en energieke mensen samen en geeft hen de ruimte en de middelen om klanten van opdrachtgevers te helpen. Iedere medewerker is uniek en maakt het verschil voor onze opdrachtgevers. 

Ben jij benieuwd naar onze "Think Human" visie en onze drijfveren? Klik dan op https://webhelp.com/

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via