Klantenservicemedewerker chat VGZ

Vacature doorsturen
 

Wat ga je doen?

In deze uitdagende functie bij Webhelp ga jij aan de slag als Klantenservicemedewerker op de afdeling Klantenservice bij zorgverzekeraar VGZ. 

Jij wordt verantwoordelijk voor de professionele en klantgerichte afhandeling van klantcontacten. Je gaat aan de slag met vragen over betalingen, verzekeringspakketten, vergoedingen en met praktische vragen over de Mijn- omgeving van VGZ. Je zorgt ervoor dat al deze contacten met de klanten van VGZ direct, op een persoonlijke manier en correct afgehandeld worden zodat de klanten voorzien worden van juiste, volledige en verantwoorde informatie. Je denkt mee met de klant over onderwerpen zoals bijvoorbeeld gespreid betalen of wachttijdbemiddeling. Het kan ook voorkomen dat je minder goed nieuws moet delen met de klant. En in het geval er complexere, dossiergebonden vragen voorkomen, verbindt jij de klant door naar andere afdelingen zoals declaratieservice, klantadministratie of klachtenmanagement.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar echte multitaskers die niet schrikken van het werken met veel verschillende systemen en labels, én de klant ook nog op empathische wijze te woord kunnen staan. 

Wij bieden jou

 • Een salaris van €11,00 per uur, wanneer alle doelstelling op orde zijn groei je door naar €11,22
 • Een WFT zorg diploma waarbij je alleen tijd hoeft te investeren, de kosten regelen wij!
 • Een informele werksfeer met voldoende ruimte voor zelfstandigheid.
 • Controle over je eigen agenda door flexibele werktijden. 
 • Mooie doorgroeimogelijkheden en uitzicht op een vast contract.

Ben jij verder

 • Je bent gemotiveerd om op korte termijn het WFT Zorg examen te behalen
 • Het past in jouw agenda om de fulltime training van 3 weken vanaf 6 september digitaal te volgen, en aansluitend 3 weken op kantoor te werken
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar op ma/vrij 08:00-18:00 uur 
 • Jij vindt het geen probleem 2 x per week 08:00 te starten.

Wij vinden het daarbij belangrijk dat:

 • De multitasker in jou niet in paniek raakt als het wat drukker wordt tijdens de eindejaarsperiode, denk bijvoorbeeld aan het beantwoorden van 2 chats tegelijk;
 • Je het ook leuk vindt om het telefonische klantcontact op te pakken vanaf ongeveer januari;
 • Jouw Nederlands zowel in woord als geschrift on point is;
 • Computers voor jou weinig geheimen kennen.

Zoek niet verder

Druk op onderstaande button en stuur je sollicitatie én motivatie dan snel in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen.
En voor iedereen waarbij de woorden niet direct uit het toetsenbord knallen: stuur in plaats van je motivatie een emojivatie. Beschrijf met 5 emoticons waarom jij denkt dat deze functie goed bij je past en stuur deze via Whatsapp naar 06 10838030 We nemen dan ook via Whatsapp zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je eerst nog wat aanvullende informatie?     

Dan beantwoorden we graag al je vragen. Je kunt hiervoor contact opnemen met Sharon Dobbe via sharon.dobbe@webhelp.com /0610838030 of Zahira Khidous via zahira.khidous@webhelp.com/ 0612874456.

Over Webhelp

Wij zijn een wereldwijde organisatie van 'game-changers'. Door anders te denken en te doen maken wij het verschil voor onze klanten. Daarmee realiseren wij toegevoegde waarde voor de mooiste merken ter wereld.  

Wat ons drijft is het verschil maken voor medewerkers en klanten. Webhelp brengt bevlogen en energieke mensen samen en geeft hen de ruimte en de middelen om klanten van opdrachtgevers te helpen. Iedere medewerker is uniek en maakt het verschil voor onze opdrachtgevers. 

Ben jij benieuwd naar onze "Think Human" visie en onze drijfveren? Klik dan op https://webhelp.com/

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via