Klantenservicemedewerker Zilveren Kruis

Vacature doorsturen
 

Wat ga je doen?

Als klantadviseur voor Zilveren Kruis help jij klanten die vragen hebben over hun zorgverzekering. Dat kan gaan over vergoedingen, betalingen en uiteraard de polisvoorwaarden. Je zorgt dat de klant de juiste informatie ontvangt en geeft advies. Uiteindelijk zorg jij ervoor dat de klant weer tevreden ophangt.

Voor deze functie dien je een diploma te behalen voor Wft Zorg. Maak je geen zorgen, de opleiding wordt voor je geregeld en bekostigd. Daarna volg je een online training (betaald uiteraard), waarin wij je zo goed mogelijk gaan voorbereiden op de werkzaamheden. Vervolgens werk een aantal weken op kantoor i.v.m. begeleiding, om zo het vak onder de knie te krijgen. Hierna kun je de werkzaamheden thuis verrichten.

De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 08.00-20.00 uur en de zaterdag van 09.00-13.00 uur. Binnen deze openingstijden kun je minimaal 18 uren en tot maximaal 40 uren per week aan de slag. Je bent twee avonden per week beschikbaar of één avond en de vrijdag of zaterdag.

Aan het eind van het kalenderjaar, tijdens de overstapperiode, willen we graag dat je een aantal dagen volledig beschikbaar bent i.v.m. de drukte.

Wat bieden wij jou?

 • €10,74 bruto per uur;
 • Een erkende opleiding, namelijk WFT Zorg;
 • Een betaalde fulltime training;
 • Je kunt jouw werktijden flexibel inplannen, minimaal 18 uur en maximaal 40 uur;
 • Webhelp is zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer. Vanaf 10 km ontvang je een tegemoetkoming in je reiskosten of een volledige vergoeding van het OV.

Wie ben jij? 

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau
 • 1 of 2 jaar ervaring in KCC is een pré
 • Communicatieve vaardigheden & inlevingsvermogen;
 • In staat zijn zich in te leven in de context van de klant(situatie)
 • Goede beheersing Nederlandse taal in woord en schrift;
 • Computer- en systeemvaardigheden om snel te kunnen schakelen tussen de verschillende programma's en informatiebronnen;

Hoe te solliciteren:

Heb je interesse in deze functie? Klik op onderstaande knop om direct te solliciteren of neem voor meer informatie contact op met Sanne Aldershof op 06 - 23311231.

En voor iedereen die naast woorden ook gelooft in de kracht van emoticons: stuur je emojivatie dan nu snel naar ons op! Je kunt dit doen door met 5 emoticons te beschrijven waarom jij bij ons solliciteert en deze opsturen naar 06-23311231 (of klik op de whatsapp-button!). We reageren dan zo snel mogelijk!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Over Webhelp

Wij zijn een wereldwijde organisatie van 'game-changers'. Door anders te denken en te doen maken wij het verschil voor onze klanten. Daarmee realiseren wij toegevoegde waarde voor de mooiste merken ter wereld.  

Wat ons drijft is het verschil maken voor medewerkers en klanten. Webhelp brengt bevlogen en energieke mensen samen en geeft hen de ruimte en de middelen om klanten van opdrachtgevers te helpen. Iedere medewerker is uniek en maakt het verschil voor onze opdrachtgevers. 

Ben jij benieuwd naar onze "Think Human" visie en onze drijfveren? Klik dan op https://webhelp.com/

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via