Teammanager 1Overheid

Vacature doorsturen
 

Wat ga je doen?

Jouw team bestaat uit 30 enthousiaste en hechte klantadviseurs die met hun deskundigheid telefoontjes en mails van burgers van onze opdrachtgever, een overheidsinstelling, afhandelen. Jouw taak? Je motiveert en inspireert jouw team zodat ze met plezier naar het werk komen en handvatten hebben om doelen te behalen. Je bent het eerste aanspreekpunt, zorgt er voor dat ze beschikken over de kennis die nodig is en je biedt medewerkers ondersteuning op alle fronten. Ook durf je ze aan te spreken als de situatie daarom vraagt.

Wat belangrijk is in jouw rol als teammanager, is jouw mate van zelfstandigheid. Je bent onderdeel van een landelijk team, maar werkt zelfstandig vanuit onze locatie in Tilburg. Je co teammanagers zijn werkzaam op de locaties Rotterdam en Zoetermeer. Samen dragen jullie de verantwoordelijkheid voor de klantadviseurs op deze vestigingen. Dagelijks heb je telefonisch of via Microsoft Teams contact met je co teammanagers, WFM en traffic. Je houdt je verder bezig met de urenregistratie, neemt ziekmeldingen aan en belt deze na. Regelmatig voer je met je medewerkers bila's. KPI's zijn jou niet onbekend en daarbij is ervaring in de klantcontactbranche een pré.

Wij bieden jou

 • Een uitdagende functie met een mooi team waar jij leiding aan mag geven en waar volop ruimte is voor eigen initiatief.
 • Een prettige en informele werksfeer in een initiatiefrijke omgeving; kennis wordt gedeeld, er wordt resultaatgericht gewerkt en daarnaast zijn we enorm toegankelijk.
 • Een functie voor 32 tot 40 uur. Werk is belangrijk, maar ook je privéleven!
 • 50% thuiswerken - 50% op kantoor werken.
 • Niet geheel onbelangrijk; een passend salaris!

Ben jij verder

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau of je hebt een mbo4 achtergrond met relevante werkervaring.
 • Je hebt ervaring binnen de contactcenterbranche, bent toe aan een volgende stap en wil je graag ontwikkelen als teammanager Je zoekt actief de samenwerking op met je co teammanagers.
 • Je bent zelf startend én durft hulp te vragen Je hebt oog voor je medewerkers en bent hun belangrijkste aanspreekpunt!
 • Ten alle tijden ga je resultaatgericht en kritisch te werk en ben je overtuigend in jouw standpunten.
 • Komt met verbeterinitiatieven en implementeert en borgt oplossingen.
 • Je bent communicatief vaardig, mens- en organisatiegericht en zoekt de verbinding met je directe collega's.

Zoek niet verder

Herken jij jezelf in bovenstaande en ben jij de teammanager waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan via onderstaande button met je cv en motivatie.

De sollicitatieprocedure bestaat uit het maken van een TMA, voeren van twee gesprekken en een arbeidsvoorwaardelijk gesprek.

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kan je contact opnemen met Daisy Moleveld, HR Consultant, via telefoonnummer 06-12 88 99 68 of per mail daisy.moleveld@webhelp.com. Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure, kan je contact opnemen met Zahira Khidous, recruiter, via telefoonnummer 06-12 87 44 56 of per mail zahira.khidous@webhelp.com.

Over Webhelp

Wij zijn een wereldwijde organisatie van 'game-changers'. Door anders te denken en te doen maken wij het verschil voor onze klanten. Daarmee realiseren wij toegevoegde waarde voor de mooiste merken ter wereld.  

Wat ons drijft is het verschil maken voor medewerkers en klanten. Webhelp brengt bevlogen en energieke mensen samen en geeft hen de ruimte en de middelen om klanten van opdrachtgevers te helpen. Iedere medewerker is uniek en maakt het verschil voor onze opdrachtgevers. 

Ben jij benieuwd naar onze "Think Human" visie en onze drijfveren? Klik dan op https://webhelp.com/

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via