Information Security Officer

Vacature doorsturen
 

Wat ga je doen?

Als Information Security Officer begeleid je de implementatie van interne IT controles en IT risico's, zodat alles succesvol wordt gerealiseerd en dit intern en extern aantoonbaar is. Je werkt aan een jaarplan om de IT organisatie compliant te maken en continu te verbeteren, je stemt dit af met het IT-MT en rapporteert hier periodiek over. Je communiceert en regelt de implementatie met alle business en IT collega's. Je hoofddoel en kernactiviteit is ervoor te zorgen dat het IT landschap compliant is aan alle regelgeving. De audits richten zich voor nu voornamelijk op ISAE3402 en ISO27001.

Vanwege het internationale karakter draag je ook bij aan het compliant zijn aan bestaande regels binnen de Webhelp Group. Je onderhoudt nauw contact met de afdelingen Compliance en Risk Management, uiteraard ook met de collega's van Webhelp zelf. Het Security Team is een enthousiast team dat verantwoordelijk is voor de security van de IT-systemen van Webhelp in Nederland en Suriname. Werken bij Webhelp is een uitdagend avontuur in een dynamische omgeving.

Wij bieden jou

 • Een uitdagende functie binnen een professionele, internationale organisatie in een dynamische markt;
 • Interne (online) opleidingsmogelijkheden, persoonlijke en loopbaanontwikkelingstrajecten;
 • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en aantrekkelijke pensioenvoorzieningen;
 • Laptop, mobiele telefoon en tegemoetkoming in je reiskosten.
 • Gemakkelijk reizen met het openbaar vervoer naar ons kantoor in Zoetermeer.
 • Flexibiliteit en vrijheid om je functie binnen en buiten kantoor uit te oefenen (bijv. gedeeltelijk thuiswerken is een optie).

Ben jij verder

 • HBO / WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in Project Management / Compliance / Audit / Security binnen een grote organisatie;
 • Werken met Dev / Ops en Agile is een pré;
 • Goede spreeken schrijfvaardigheid in het Nederlands en Engels
 • Kennis en ervaring op het gebied van risicomanagement op IT gebied, en diverse certificeringen (ISO 27001/ISAE) of auditrapporten;
 • Kennis van en ervaring met ITIL standaarden;
 • Aantoonbare ervaring met het uitvoeren van audits en het toepassen van audit frameworks (o.a.: COBIT) en de toepassing van GDPR;
 • Relevante opleidingen en certificeringen op het gebied van security.

Zoek niet verder

En klik op onderstaande button om je sollicitatie en motivatie te sturen en inspireer ons op jouw manier. Graag maken wij dan kennis met je onder genot van een digitale kop koffie! En voor iedereen die naast woorden ook gelooft in de kracht van emoticons: stuur je emojivatie dan nu snel naar ons op! Je kunt dit doen door met 5 emoticons te beschrijven waarom jij bij ons solliciteert en deze opsturen naar 0612874456 (of klik op de whatsapp-button!). We reageren dan zo snel mogelijk!

Wil je eerst nog wat aanvullende informatie?
Dan beantwoorden wij graag al jouw vragen. Je kunt hiervoor contact opnemen met Zahira Khidous, recruiter Webhelp, via zahira.khidous@webhelp.com of telefonisch via 06-12874456.

Over Webhelp

Wij zijn een wereldwijde organisatie van 'game-changers'. Door anders te denken en te doen maken wij het verschil voor onze klanten. Daarmee realiseren wij toegevoegde waarde voor de mooiste merken ter wereld.  

Wat ons drijft is het verschil maken voor medewerkers en klanten. Webhelp brengt bevlogen en energieke mensen samen en geeft hen de ruimte en de middelen om klanten van opdrachtgevers te helpen. Iedere medewerker is uniek en maakt het verschil voor onze opdrachtgevers. 

Ben jij benieuwd naar onze "Think Human" visie en onze drijfveren? Klik dan op https://webhelp.com/

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via