Teammanager locatie Groningen

Vacature doorsturen
 

Wat ga je doen?

Jouw team werkt elke dag hard om de telefoontjes van de klanten van de opdrachtgever af te handelen. Jouw taak? Je motiveert én inspireert jouw team om doelen te behalen en te overstijgen. Je gaat de medewerkers, die zowel thuis als op kantoor werken, coachen en begeleiden, zodat ze specialisten worden in het blij maken van klanten. Ook niet geheel onbelangrijk: je zorgt dat je medewerkers elke dag enthousiast blijven en gemotiveerd aan het werk gaan!

Wat belangrijk is in jouw rol als teammanager, dat is eigenlijk best simpel: je zorgt voor blije medewerkers én tevreden klanten. Dankzij jouw inspirerende coaching behaalt jouw team niet alleen de vereiste kwaliteit, KPI's en servicelevels, maar verras je de opdrachtgever regelmatig met nóg betere resultaten.

Hoe ziet jouw dag eruit: dagelijks heb je persoonlijk, telefonisch of via Microsoft Teams contact met jouw teamleden, jouw collega teammanagers, WFM en traffic. Je houdt je verder bezig met de urenregistratie, neemt ziekmeldingen aan en belt deze na. Regelmatig voer je met je medewerkers bila's. Alles is gericht om onze medewerkers zo goed mogelijk te faciliteren in hun werkzaamheden, onze slogan is ook niet voor niets "Think Human"!

Wij bieden jou

 • Een uitdagende functie met een mooi team waar jij leiding aan mag geven en waar volop ruimte is voor eigen initiatief.
 • Een prettige en informele werksfeer in een initiatiefrijke omgeving; kennis wordt gedeeld, er wordt resultaatgericht gewerkt en daarnaast zijn we enorm toegankelijk.
 • Een functie voor 32 tot 40 uur. Werk is belangrijk, maar ook je privéleven!
 • 50% thuiswerken - 50% op kantoor werken.
 • Niet geheel onbelangrijk; een passend salaris!

Ben jij verder

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau of je hebt een mbo4 achtergrond met relevante werkervaring.
 • Je bent bereidt om een benodigd Wft diploma te behalen;
 • Je hebt ervaring binnen de contactcenterbranche, bent toe aan een volgende stap en wil je graag ontwikkelen als teammanager Je zoekt actief de samenwerking op met je co-teammanagers.
 • Je bent zelf startend én durft hulp te vragen Je hebt oog voor je medewerkers en bent hun belangrijkste aanspreekpunt!
 • Ten alle tijden ga je resultaatgericht en kritisch te werk en ben je overtuigend in jouw standpunten.
 • Komt met verbeterinitiatieven en implementeert en borgt oplossingen.
 • Je bent communicatief vaardig, mens- en organisatiegericht en zoekt de verbinding met je directe collega's.

Over Webhelp

Wij zijn een wereldwijde organisatie van 'game-changers'. Door anders te denken en te doen maken wij het verschil voor onze klanten. Daarmee realiseren wij toegevoegde waarde voor de mooiste merken ter wereld.  

Wat ons drijft is het verschil maken voor medewerkers en klanten. Webhelp brengt bevlogen en energieke mensen samen en geeft hen de ruimte en de middelen om klanten van opdrachtgevers te helpen. Iedere medewerker is uniek en maakt het verschil voor onze opdrachtgevers. 

Ben jij benieuwd naar onze "Think Human" visie en onze drijfveren? Klik dan op https://webhelp.com/

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via