Klantenservicemedewerker Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (thuiswerken)

Vacature doorsturen
 

Wat ga je doen?

De RvO is een veelzijdige organisatie, met als missie Nederland economisch sterker te maken met daarbij ook oog voor maatschappelijke thema's zoals duurzaamheid. De RvO doet dit door ondernemers en particulieren te helpen met advies en informatie en het bieden van regelingen en subsidies.

Voor een aantal van deze regelingen wordt het klantcontact uitgevoerd door Webhelp. Wil jij ook een bijdrage leveren aan een ondernemend en economisch sterk land? Dan kan je bij ons aan de slag voor diverse regelingen:

Zo helpen we ondernemers met advies over de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL). De regeling die ondernemers helpt door deze moeilijke COVID-19 periode. Daarnaast zijn we het eerst contactpunt bij vragen over de subsidie voor elektrische personenauto's (SEPP) en helpen we bij vragen over de schadevergoeding naar aanleiding van de waterschade in Limburg (Wts).

Ook het populaire thema duurzaamheid en klimaat houdt ons bezig. Bij ISDE helpen we particulieren die hun eigen woning willen verduurzamen door het plaatsen van bijvoorbeeld HR++glas, een warmtepomp of isolatie.

Je helpt klanten bij vragen als; hoe vraag ik deze regeling aan en wat zijn de voorwaarden, wat is de status van mijn aanvraag en wanneer volgt de uitbetaling.

Jouw functie

Als klantadviseur voor RvO sta jij namens één van deze regelingen de klant te woord. Welke regeling dit is, is afhankelijk van de drukte. Op dit moment is dit de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL). De klant kan hierin uitdagend zijn, het gaat immers vaak over grote bedragen en een klant neemt vooral contact op wanneer het niet vanzelf gaat.

Ben je goed in je vak, dan kan jij je in overleg vrij snel verbreding vinden naar andere regelingen.

Het is aan jou om de vraag achter de vraag te ontdekken en deze op een passende wijze te beantwoorden via e-mail of telefoon. Daarnaast, en zeker niet minder belangrijk, zorg jij dat de vraag wordt vastgelegd in de systemen. Een goed registratie is immers de basis van een goede uitvoering van een regeling.

Wij bieden jou

  • Een salaris van €10,01 per uur;
  • Controle over je eigen agenda door flexibele werktijden;
  • Een betaalde training;
  • Werken op kantoor, of gewoon bij jou thuis!

  En zoek je ook dit nog in een baan?

  • Support voor je gezondheid; een collectieve zorgverzekering, korting op de sportschool én fruit op kantoor voor als je er wel even bent. Ben je een kwartaal niet ziek geweest? Dan krijg je van ons een extra vrije dag!
  • Thuiswerkvergoeding passend bij jouw gewerkte uren.
  • Een online platform met digitale cursussen en klassikale trainingen om verder door te kunnen leren.
  • Vanaf 10 KM enkel reis ontvang een tegemoetkoming in je reiskosten of een volledige vergoeding van het OV`.

Ben jij verder

  • Een spons als het nieuwe informatie betreft;
  • Klantgericht én ook doelgericht;
  • Bereid en flexibel om, als de situatie daarom vraagt, in overleg ook avonden en weekenden te werken;
  • De nieuwe collega die hoofdzaak van bijzaak weet te scheiden?

  Wij vinden het daarbij belangrijk dat: 

  • Jij minimaal 16 uur per week kunt werken binnen de openingstijden van ma/vrij 08:30-17:00;
  • Jij de training kunt volgen á 3,5e dag; 
  • De Nederlandse taal beheers jij uitstekend;
  • Jij hebt sterke affiniteit met de overheid & ondernemend Nederland. 
  • Jij een computer met Windows 10, Smartphone met IOS 12 of Android 8 en een headset met microfoontje hebt.

Zoek niet verder

Druk op onderstaande button en stuur je sollicitatie én motivatie dan snel in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

En voor iedereen waarbij de woorden niet direct uit het toetsenbord knallen: stuur in plaats van je motivatie een emojivatie. Beschrijf met 5 emoticons waarom jij denkt dat deze functie goed bij je past en stuur deze via Whatsapp naar 06 10838030 We nemen dan ook via Whatsapp zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je eerst nog wat aanvullende informatie?             

Dan beantwoorden we graag al je vragen. Je kunt hiervoor contact opnemen met Sharon Dobbe via sharon.dobbe@webhelp.com. Bellen of een appje sturen mag ook via 06-10838030.

Over Webhelp

Wij zijn een wereldwijde organisatie van 'game-changers'. Door anders te denken en te doen maken wij het verschil voor onze klanten. Daarmee realiseren wij toegevoegde waarde voor de mooiste merken ter wereld.  

Wat ons drijft is het verschil maken voor medewerkers en klanten. Webhelp brengt bevlogen en energieke mensen samen en geeft hen de ruimte en de middelen om klanten van opdrachtgevers te helpen. Iedere medewerker is uniek en maakt het verschil voor onze opdrachtgevers. 

Ben jij benieuwd naar onze "Think Human" visie en onze drijfveren? Klik dan op https://webhelp.com/

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via