Senior Systeembeheerder

Vacature doorsturen
 
  • Standplaats Zoetermeer

Over de functie

Wil jij werken bij een innovatief contact center, met internationale raakvlakken? Dan is Webhelp een bedrijf voor jou! Webhelp  heeft een open en informele cultuur, waar ruimte is voor zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en durf. Naast onze kernwaarden zijn wederzijds respect en een goede sfeer erg belangrijk binnen ons bedrijf.

De vacature

De senior systeembeheerder is samen met zijn ICT collega's verantwoordelijk voor het juist functioneren van alle systemen, die een continue beschikbaarheid  in een beveiligde omgeving vereisen. Zij onderzoeken, realiseren en beheren samen  vernieuwingen in de IT-infrastructuur. De IT-Infrastructuur is een hybride omgeving en kent vele koppelvlakken en maatwerk oplossingen met onze klanten op het gebied van verbindingen en applicaties.

 

Het ICT team van Webhelp Nederland bestaat uit ruim 20 mensen en kenmerkt zich door een grote mate van deskundigheid op vele ICT aandachtsgebieden. Naast systeembeheerders bij IT Operations zijn er developers, contact center platform specialisten, service & delivery medewerkers en consultants. Daarnaast werken we veelvuldig samen met de verschillende IT teams binnen de Webhelp Groep.

Functie eisen

Herken jij je in het volgende? Solliciteer!

Heb je ervaring als systeembeheerder op meerdere gebieden? We zoeken een systeembeheerder die minimaal 3-5 jaar werkzaam is in een soortgelijke functie.  Je hebt ervaring met de nieuwste technologie in de ICT infrastructuur en hebt de vaardigheid om vernieuwingen in de ICT architectuur te definiëren en te implementeren.

Het is een vereiste dat je ervaring hebt met het beheer van Windows serveromgeving 2008/2012/2016 met HyperV, Remote Desktop Server en  daarnaast kennis hebt van SQL server. Indien je hierin gecertificeerd bent, is dit uiteraard een pré. Je hebt ervaring in een tweede systeembeheer gebied naast Windows. Bijv. netwerken, Linux of Databases. Hoewel werkplekbeheer is uitbesteedt, heb je duidelijke ideeën over de inrichting van de back-end van werkplekbeheer. Webhelp is ISO27001 gecertificeerd. We horen graag wat je ervaring op het gebied van informatiebeveiliging is in de infrastructuur en wat je Webhelp kan bieden. 

Naast de technische kant is communicatie belangrijk. Je stemt af over (maatwerk) oplossingen, zowel binnen Webhelp maar ook met leveranciers of IT collega's bij klanten of collega's binnen de Webhelp Group.  Je beheerst hierbij de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Je bent analytisch sterk, toont ondernemerschap, en houdt het hoofd koel als dat nodig is om problemen in de infrastructuur op te lossen. We zijn benieuwd naar je ervaring met technische innovaties en hoe jij andere mensen meeneemt in je plannen. Binnen IT operations is een waakdienst van kracht waar je onderdeel van gaat uitmaken.

Wat wij bieden

Een mooie carrière binnen het meest succesvolle contact center van Nederland!

Kiezen voor Webhelp Nederland betekent kiezen voor de vrijheid om je zelf te ontwikkelen en voor een dynamische werkomgeving. Prima arbeidsvoorwaarden inclusief opleidingsmogelijkheden en collega's met passie voor klantcontact- zijn een integraal onderdeel van ons aanbod.

Interesse?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Mihai Monte, Teammanager IT Operations op telefoonnummer 088-932 4026


Je sollicitatie voorzien van c.v. kun je sturen aan François Rorijs, afdeling HR, FRorijs@nl.webhelp.com

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via