Corporate Recruiter gezocht!

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 32 - 40 uur
  • Standplaats Ede
  • Type vacature Overig

Over de functie

Als Corporate recruiter ben jij het aanspreekpunt van het Recruitment team voor de interne Klantteams, stakeholders en onze uitzendpartners. Je hebt een operationele rol waarin je snel moet kunnen schakelen. In deze uitdagende functie ben jij primair verantwoordelijk voor het vervullen van grootschalige wervingen van vacatures voor grote A-merken, met name voor de functie van Klantadviseur. Je bent verantwoordelijk voor het totale recruitmentproces van de telefonische intake tot aan de onboarding. Ook werk je veel samen met onze uitzendpartners over de openstaande vacatures, hun geleverde prestaties en de verbeterkansen. Met jouw expertise op het gebied van relatiebeheer zorg jij ervoor dat de banden met o.a. Hogescholen, ROC's, UWV's en andere organisaties worden versterkt. Daarnaast heb je veelvuldig overleg met jouw Klantteams en verzorg je de administratie voor het totale werving- en selectieproces. Met jouw drive en inzet zorg je ervoor dat je, samen met jouw collega's Vanja en Natasja, de afdeling Recruitment Ede verder laat groeien!

Functie eisen

  • minimaal MBO werk- en denkniveau
  • maximaal 3 jaar ervaring als intercedent of recruiter
  • organisatietalent en snel kunnen schakelen
  • positieve instelling en doorzettingsvermogen
  • drive om jezelf verder te ontwikkelen 

Wat wij bieden

Wij bieden je een leuke en uitdagende werkomgeving in een dynamische en snel veranderende, commerciële organisatie.  Je krijgt de mogelijkheid je te ontwikkelen en je toegevoegde waarde in het team te laten zien. We willen je graag een goed salarisvoorstel doen, welke aansluit bij jouw ervaring, expertise en de markt. Webhelp heeft een eigen CAO, een goede pensioenregeling en kent prima secundaire voorwaarden. Daarnaast werk je dagelijks samen in een leuk, gedreven Recruitment team. 

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? 
Stuur dan je motivatie en CV in via onderstaande sollicitatiebutton. Of neem even contact op met Natasja Cooper, Recruitment consultant, telefoon 06 2248 7705.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via