Commercieel klantadviseur Sanoma Groningen

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 12 - 28 uur
 • Standplaats Groningen
 • Opleidingsniveau MBO/HBO/WO
 • Type vacature Klantcontact

Over de functie

Haal jij veel plezier uit het sluiten van een deal? Krullen jouw mondhoeken omhoog wanneer jij na een intensief en lastig gesprek alsnog een sale maakt? Is jouw uithoudingsvermogen onuitputtelijk? Betekent nee niet direct nee, maar is dit voor jou de kans en de uitdaging om hier een 'ja' van te maken? Én houd jij ervan om naast hard te werken ook nog eens ontzettend veel plezier te maken?! Lees dan snel even verder!


Functie eisen

Voor een functie in de sales zien we graag dat jij energiek bent en lef en durf toont. Je laat je niet zomaar uit het veld slaan en je bent niet bang om een spreekwoordelijke robbertje te vechten om een sale binnen te halen. Het is een pré wanneer je al ervaring hebt, maar absoluut geen must. Het gaat ons meer om jou als persoon! Bovendien krijg je een 5 daagse training aangeboden, waarin we je de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.

 

Wat wij bieden

 • Een fijne, flexibele, collegiale werkomgeving waarbij jouw ontwikkeling voorop staat! Of je nu junior of senior op het gebied van sales bent, we brengen je graag meer en of nieuwe kneepjes van het vak bij. Dit doen we bijvoorbeeld door het aanbieden van een vijfdaagse communicatie- en producttraining.

  Daarnaast begrijpen we natuurlijk dat jouw studie op nummer één staat en je jouw werk zo wil plannen dat jouw resultaten niet in gedrang komen. Hierdoor bieden wij uitermate flexibele werktijden (van maandag tot en met vrijdag tussen 12.30 en 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur) aan en denken we graag met je mee wat betreft beschikbaarheid rondom de tentamenperiode.

  Wanneer jij bij ons start ontvang je in de eerste instantie 9,50 euro per uur. Dit is slechts het basissalaris, want jij als sales king of queen kan uiteraard jouw salaris verhogen door middel van ons bonusmodel. Je bent dus letterlijk en figuurlijk baas over jouw eigen salaris!

  Geld is uiteraard erg belangrijk, maar gezelligheid op de werkvloer ook, niet waar? We organiseren maandelijkse borrels, wii bowltoernooien er staat zo nu en dan een sales rad van fortuin en de feestdagen laten we ook niet aan ons voorbij gaan.

Gaat solliciteren je nog te snel en heb je nog vragen?

Heb je nog vragen? Dan willen wij deze graag beantwoorden, bel dan met: 06-23311231. Wil je bijvoorbeeld een keer meeluisteren om te kijken of het wat voor je is? Dat kan natuurlijk ook!

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via