Webhelp zoekt twee senior teammanagers in Groningen

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 32 - 40 uur
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Als senior Teammanager stuur je een groot team van ongeveer 50 klantadviseurs aan, ondersteund door teamcoaches. Samen ontwikkelen jullie de klantadviseurs en geeft hen daarbij de juiste ondersteuning vanuit inspirerend leiderschap. Dit doe je door de medewerkers te coachen, begeleiden en motiveren om hen te laten groeien in hun functioneren door hun zelfinzicht en probleemoplossend vermogen te vergroten.

Je streeft voortdurend naar verbeteringen en je weet de prioriteit hierin te bepalen. Hier zoek je actief de samenwerking op met je collega teammanagers en de doelstellingen van het klantenteam te realiseren. Daarnaast ben je in staat om over de afdelingsgrenzen heen te denken. Je bewaakt de kwaliteit, signaleert en rapporteert knelpunten in de uitvoering en draagt oplossingen aan. Door te onderzoeken wat de wensen en behoeften zijn van de klant (intern of extern) anticipeer je en geef je hoge prioriteit aan de servicebereidheid en klanttevredenheid. Je rapporteert aan de Client Director.

Functie eisen

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt senioriteit als Teammanager en bent hierdoor in staat om zowel op inhoud als gedrag medewerkers te coachen
  • Je hebt vijf jaar leidinggevende ervaring, bij voorkeur opgedaan in een klantcontact omgeving
  • Je bent klantgericht, resultaatgericht en overtuigend
  • Je bent communicatief vaardig en beschikt over sterke coaching vaardigheden
  • Je bent stressbestendig en bent besluitvaardig in een hectische omgeving
  • Je beschikt over een flinke dosis enthousiasme, humor en weet je omgeving te motiveren

Wat wij bieden

Een prettige, informele werksfeer in een initiatiefrijke omgeving waar kennis gedeeld wordt, men resultaatgericht werkt en toegankelijk is voor elkaar. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris en heb je flexibele werktijden.

Interesse?

Heb jij de passie, het talent en de persoonlijkheid en wil je ook bijdragen aan het succes en groei van Webhelp?

Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren naar deze functie. Dit kun je doen door je cv en motivatie toe te sturen vóór 30 april via onderstaande link. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Miranda van Rooijen (Client Director), via telefoonnummer 06-53763956 of Cathelijne Kramer (HR Business Partner) via telefoonnummer 06-10366880.

De eerste sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdag 2 mei en de tweede gesprekken op dinsdag 8 mei.

Een Talenten Motivatie Assessment (TMA) is onderdeel van deze procedure. De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via