Teamlead Data & Analytics

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 32 - 40 uur
  • Standplaats Zoetermeer
  • Opleidingsniveau WO
  • Type vacature Overig

Over de functie

Help jij de operatie het maximale uit hun data te halen?

Je werkt samen met zeer gedreven en professionele collega's aan Business Intelligence en Analytics trajecten. Je opereert op het raakvlak van techniek en business en bent medeverantwoordelijk voor het continu realiseren van operationele verbetering.

Je ondersteunt en adviseert zowel de operatie als onze externe klanten op het gebied van informatievoorziening en help hen beter inzicht te krijgen in hun data om de dienstverlening te optimaliseren en de beste beslissingen te maken. Je vertaalt klantbehoeften naar data, informatie, Business Intelligence oplossingen en helpt actief mee in de ontwikkeling van nieuwe analyse technieken en producten.

Daarnaast ben je door je uitgebreide ervaring een belangrijke steunpilaar en vraagbaak binnen het team. Als gedreven en ervaren Data & Analytics specialst neem je van nature het voortouw en door je persoonlijkheid en uitgebreide technische kennis weet je anderen te winnen voor nieuwe ideeën. Inhoudelijk ben je expert op je vakgebied, maar je hebt ook een persoonlijkheid waarmee je collega's uit je team en in de organisatie inspireert tot het realiseren van concrete verbeteringen.

Kortom; Je creëert een nauwe samenwerking met je interne en externe klanten om tot goede resultaten te komen.

Functie eisen

Jij hebt een afgeronde opleiding op HBO en/of WO niveau. Bijvoorbeeld op het gebied van (technische) bedrijfskunde, informatietechnologie of een gerelateerde opleiding.

Je hebt kennis van databases, objectmodellering, querying-vaardigheden (SQL) en Business Objects of vergelijkbare Business Intelligence oplossingen. Kennis van tenminste 1 programmeertaal (Python, R, Scala) is een pre.

Daarnaast ben je communicatief sterk, zowel in de Nederlandse als Engelse taal.

Zijn dit jouw kwaliteiten?

Je bent nieuwsgierig, klantgericht, ondernemend, je kunt gestructureerd werken en je beschikt over probleem analyserend en -oplossend vermogen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een boeiende en uitdagende baan in een dynamische omgeving, die zich continu verder ontwikkelt en steeds verandert. In onze organisatie is daarnaast veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele, informele werksfeer. We bieden je een salaris tussen de 45K en 55K op jaarbasis (inclusief vakantiegeld), goede secundaire arbeidsvoorwaarden en uiteraard de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Locatie

Je standplaats is Zoetermeer en je werkt tussen de 32 en 40 uur per week waarbij deels thuiswerken ook tot de mogelijkheid behoort

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan maken we graag kennis met jou. Solliciteer met je CV en een goede motivatiebrief bij Francois Rorijs, HR consultant, via frorijs@nl.webhelp.com . Voor meer informatie kun je contact opnemen met Erna Gerritsen, Manager Business Intelligence, haar nummer is 06- 508 04 227.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via