Lees jij graag tijdschriften en vind je het leuk om deze te verkopen?

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Standplaats Zoetermeer
  • Type vacature Klantcontact

Over de functie

Je gaat aan de slag voor een bekende uitgever op een van onze outbound klantteams als commercieel klantadviseur. Als Klantadviseur benader je kersverse ouders die zich hebben aangemeld voor de Babybox (de gratis cadeaubox van "Ouders van Nu"). In de meeste gevallen hebben de aanvragers ook de Zwangerbox gekregen tijdens de zwangerschapsperiode. De inhoud van beide boxen bevatten allerlei bruikbare samples, relevante tijdschriften en handige informatie.

Als Klantadviseur benader je de ouders na de geboorte van de baby en verifieer je gegevens met de klant om de Babybox op te kunnen halen. Ook wil je de gezinssituatie en behoefte achterhalen zodat je de ouders blij kan maken met een abonnement op interessante tijdschriften.

Een klik kunnen maken, accuraat werken en commerciële vaardigheden zijn dus essentiële onderdelen voor deze functie.

De werktijden zijn  in de ochtend en/of middag van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Functie eisen

  • Je hebt een MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt al commerciële ervaring opgedaan, bij voorkeur in een callcenter of in de binnen-/buitendienst;
  • Je bent flexibel en per direct beschikbaar tussen de 16 tot maximaal 32 uur per week;
  • Je beschikt over goede computervaardigheden en multitasken gaat je makkelijk af;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift;
  • Je bent woonachtig in Zoetermeer of directe omgeving;
  • Daarnaast ben je enthousiast, resultaat- en klantgericht, kun je goed luisteren en beschik je over (empathisch) vermogen.

Wat wij bieden

Wat bieden wij je nog meer?

Wij bieden jou een prettige, informele werksfeer met voldoende ruimte voor zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid, durf en humor. Je kunt je werktijden flexibel indelen. Je ontvangt een markconform salaris en een uitgebreide training waar je alle ins en outs leert over het vak. Daarnaast ontvang je een volledige vergoeding voor het openbaar vervoer vanaf 10 kilometer en voor eigen vervoer ontvang je een vaste tegemoetkoming vanaf 10 kilometer.

Informatie over Webhelp:

Webhelp is Nederlands marktleider in klantcontact. Al ruim dertig jaar werkt Webhelp voor bekende A-merken die ons vertrouwen in het onderhouden van contacten met hun klanten. Sinds 2014 zijn we onderdeel van een van de grootste Europese outsourcers in customer experiences, de Webhelp Group. We groeien hard, wel meer dan 20% per jaar, en hebben de ambitie om de grootste outsourcer wereldwijd te worden en klanten te boeien met innovatieve customer experiences.

Hoe te solliciteren:

Voldoe jij aan bovenstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer via onderstaande button met je CV en motivatie.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marit de Rooy, Recruiter, via telefoonnummer 06-30 15 46 94.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via