Recruitment Consultant Klantenservice Groningen

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 32 - 40 uur
 • Standplaats Groningen
 • Opleidingsniveau HBO
 • Type vacature HR

Over de functie

Organisatie

Webhelp Nederland is een wereldwijde business process outsourcer (BPO), gespecialiseerd in customer experiences. Dit betekent dat wij klantcontact afhandelen voor diverse grote bedrijven en instellingen. Deze organisaties kiezen ervoor om niet zelf al hun klantcontacten uit te voeren, maar dit (deels) uit te besteden aan Webhelp Nederland. Inmiddels handelen we al meer dan 30 jaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week klantcontact af.

Met ontzettend veel passie voor customer care handelen onze klantadviseurs van Webhelp telefoon- en emailverkeer af, helpen ze klanten in chatsessies of via één van onze webcare teams. Doel: het realiseren van een optimale klantbeleving!

De Webhelp Nederland organisatie is verdeeld in Klantteams die elk verantwoordelijk zijn voor één of meerdere projecten/ opdrachtgevers. Elk Klantteam wordt in beginsel aangestuurd door een Client Director en wordt naast het management onder andere ondersteund door de disciplines WFM, Recruitment, Learning & Development, HR en Finance.

Jouw rol binnen de organisatie

Als Recruitment Consultant  geef je leiding aan 2 recruiters en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van alle nieuwe wervingsaanvragen voor nieuwe groepen klantadviseurs voor de locatie Groningen.  Je stemt de wijze van invulling en de haalbaarheid van de openstaande vacatures af met WFM, de Klantteams en HR. Je geeft hierin proactief advies over de mogelijkheden en de onmogelijkheden van de wervingsaanvraag. Uiteraard in samenspraak met de recruiters, de HR,-/ Recruitment Manager én met de externe uitzendbureaus. De werving van klantadviseurs besteden wij namelijk voor een deel uit aan onze uitzendpartners en zij dragen voor een groot gedeelte bij aan de werving.

Uiteraard signaleer jij knelpunten, zoek je oplossingen op korte- en middellange termijn om de vraag en het aanbod optimaal op elkaar af te stemmen, denk je mee over nieuwe en effectieve wervingsmethoden om de beste kandidaten in de juiste aantallen te bereiken én je weet de benodigde verbeteracties in te zetten. Daarnaast werk je stevig mee in het ontdekken en vormgeven van nieuwe samenwerkingsverbanden om aan de klantvraag te kunnen voldoen.

Kortom; je staat als Recruitment Consultant midden in de business en jij levert samen met jouw team, hier een grote bijdrage aan!

Functie eisen

Wij geven je wat en natuurlijk vragen wij ook wat, namelijk;

 • Een afgeronde HBO-opleiding (bijvoorbeeld Personeel & Arbeid, MER of bedrijfskunde) of minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Tenminste 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt een stevig netwerk (denk aan o.a. scholen, UWV, WSP's);
 • Je bent politiek sensitief en weet vanuit samenwerking de diverse belangen en verhoudingen van verschillende stakeholders af te wegen en gaat van hieruit over tot actie;
 • Je bent helder en duidelijk in je communicatie. De mensen waar je mee samenwerkt, weten wat ze kunnen verwachten;
 • Je bent een ondernemer, je bent proactief en innovatief, je voelt je verantwoordelijk en bezit over de nodige slagkracht;
 • Je bent sterk in probleemanalyse en weet middels een plan van aanpak op korte- en middellangere termijn de benodigde verbeteracties in te zetten (intern- en extern) om de juiste medewerkers in de juiste aantallen aan te kunnen blijven trekken;
 • Je werkt graag in een dynamische omgeving en je hebt een hands-on mentaliteit en je bent in staat om ondanks de dynamiek structuur in je werk aan te brengen.

Wat wij bieden

Naast een inhoudelijk uiterst boeiende functie, waar nog veel te halen en te verbeteren is, bieden we je een zeer dynamische werkomgeving, leuke collega's en arbeidsvoorwaarden marktconform. Je komt in een snel veranderende organisatie te werken. Je krijgt de mogelijkheden je te ontwikkelen en je toegevoegde waarde te laten zien.

 

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaande kenmerken én houd je van dynamiek en actie en vind je het heerlijk dat je nooit van tevoren weet hoe je dag eruit gaat zien?  Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren naar deze functie uiterlijk 15 juni 2018.

Voor meer informatie kun je bellen met Lilian van den Oosterkamp (HR Manager) op telefoonnummer 06 - 250 911 23.

 

De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet.Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via