Commercieel Klantadviseur voor bekende uitgever

Vacature doorsturen
 
  • Standplaats Zoetermeer

Over de functie

Als commercieel klantadviseur ga je bij Webhelp aan de slag voor een bekende uitgever op een van onze outbound klantteams. Je benadert bestaande klanten die al een abonnement op een tijdschrift hebben. Je polst de tevredenheid van de klant, inventariseert de gezinssituatie en welke interesses de klant nog meer heeft. Je doet de klant een passend voorstel door het abonnement uit te breiden aan de hand van de wensen. De diversiteit in je werk is erg breed door de verschillende bladen zoals de Donald Duck, Linda, Libelle, VT Wonen etc.

Verkopen is heel belangrijk in deze  functie, alsmede goed klantcontact. Klantgegevens worden geverifieerd en waar nodig aangepast, daarom is accuraat werken van groot belang!

De werktijden zullen voornamelijk in de middag en/of avond zijn en van maandag tot en met vrijdag van 12:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur.

Functie eisen

  • Je hebt een MBO werk- en denkniveau;
  • Je wilt graag je commerciële skills verbeteren en wij staan klaar om je hier alles over te leren;
  • Je bent flexibel en per direct beschikbaar tussen de 12 tot maximaal 28 uur per week;
  • Je beschikt over uitstekende computervaardigheden en multitasken is je tweede natuur;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift;
  • Je bent woonachtig in Zoetermeer of directe omgeving;
  • Daarnaast ben je enthousiast, resultaat- en klantgericht, kun je goed luisteren en beschik je over empatisch vermogen en weet je de vier 'A's' van het verkoopgesprek in de praktijk te brengen.

Wat wij bieden

  • Wij bieden jou een prettige, informele werksfeer met voldoende ruimte voor zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid, durf en humor. Je kunt je werktijden flexibel indelen. Je ontvangt een markconform salaris en een training on-the-job. Daarnaast ontvang je een volledige vergoeding voor het openbaar vervoer vanaf 10 kilometer. Voor eigen vervoer ontvang je een tegemoetkoming.

 

  • Wij bieden het ontwikkelprogramma GROEI! dat jou de kans biedt om persoonlijke talenten te ontplooien. Dit gebeurt middels (expert-rollen) die binnen een klantteam vervuld kunnen worden, hiermee genereer je extra inkomen.

 

 

 

Informatie over Webhelp:

 

Webhelp is Nederlands marktleider in klantcontact. Al ruim dertig jaar werkt Webhelp voor bekende A-merken die ons vertrouwen in het onderhouden van contacten met hun klanten. Sinds 2014 zijn we onderdeel van een van de grootste Europese outsourcers in customer experiences, de Webhelp Group. We groeien hard, wel meer dan 20% per jaar, en hebben de ambitie om de grootste outsourcer wereldwijd te worden en klanten te boeien met innovatieve customer experiences.

 

Hoe te solliciteren:

 

Voldoe jij aan bovenstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer via onderstaande button met je CV en motivatie.

 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marit Balledux, Recruiter, via telefoonnummer 06-30154694.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via