Commercieel Klantadviseur - Novias

Vacature doorsturen
 
 • Standplaats Ede

Over de functie

Novias is een afdeling binnen Webhelp die voor verschillende, bekende, opdrachtgevers een deel van hun commerciële activiteiten via telefoon, e-mail en/of chat overneemt. Je begint met werken voor één opdrachtgever en zal daarna snel worden opgeleid voor de andere opdrachtgevers, zodat je multi-skilled inzetbaar bent voor de diverse bestaande en eventuele nieuwe projecten.

 

Voor de Novias projecten zijn wij op zoek naar mensen die het leuk vinden om de klant en zijn wensen van de opdrachtgever centraal te stellen. Door jouw uitstekend luistervermogen kun je een gedetailleerde analyse van de klant maken. Met jouw overtuigingskracht kun je goed inspelen op de wensen van die klant. Jij manifesteert jezelf als het visitekaartje van de organisatie en je zorgt ervoor dat de klant net zo enthousiast wordt als jijzelf.

 

Omdat jij voor verschillende opdrachtgevers aan het werk gaat, is flexibiliteit en het  kunnen omgaan met veranderingen voor jou vanzelfsprekend. Jij vindt deze afwisseling juist een leuke uitdaging.

 

Dankzij de flexibele werktijden is deze baan goed te combineren met je studie en/of gezinsleven. Het is een uitstekende werkplek om commerciële werkervaring op te doen. Daar heb jij de rest van je leven voordeel van.

 

Doormiddel van een training word je geïnformeerd over de diverse producten en er zal aandacht worden gelegd op sales. In het gehele traject krijg je interactieve coaching en begeleiding. De werktijden zijn, afhankelijk van het project, van maandag tot en met vrijdag tussen 12:30 uur en 21:00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 15:00 uur. Op zon-, en feestdagen zijn wij gesloten.

 

Wanneer je bij ons aan de slag gaat wordt er een VOG verklaring aangevraagd. Indien je denkt dat dit een probleem is, geef dit dan vooraf aan!

 

Functie eisen

 • Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over (telefonische) verkoopervaring;
 • Je bruist van de energie en krijgt een kick van verkopen;
 • Je houdt ervan om creatief en innovatief bezig te zijn;
 • Je beschikt over goede computervaardigheden;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;Je bent per week 2 avonden tot 21:00 uur beschikbaar, of 1 avond tot 21:00 uur en elke zaterdag.

Informatie over Webhelp:

 

Webhelp is Nederlands marktleider in klantcontact. Al ruim dertig jaar werkt Webhelp voor bekende A-merken die ons vertrouwen in het onderhouden van contacten met hun klanten. Sinds 2014 zijn we onderdeel van een van de grootste Europese outsourcers in customer experiences, de Webhelp Group. We groeien hard, wel meer dan 20% per jaar, en hebben de ambitie om de grootste outsourcer wereldwijd te worden en klanten te boeien met innovatieve customer experiences.

 

 

Kun jij zo snel mogelijk bij ons starten?

Ben jij de persoon die ons team komt versterken en jezelf verrijkt met al het moois wat er binnen Webhelp te halen valt? Solliciteer dan direct via onderstaande button!

 

Heb je vragen over ons of over jou toekomstig carrière bij ons?

Bel, App of Sms onze recruiters Norbert van Hooidonk via telefoonnummer 06-22488975 en Vanja Meyer via telefoonnummer 06-10911813.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Wat wij bieden

 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om tussen de 20 en 40 uur per week te werken;
 • Een baan voor lange tijd;
 • Wij bieden je een prettige informele werksfeer met voldoende ruimte voor zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid, durf en humor;
 • Je komt te werken in een leuk team met een diversiteit in samenstelling, eenheidsgevoel en gedrevenheid;Doorgroeimogelijkheden bij een ambitieus bedrijf naar teammanager, coach of trainer: wanneer jij hard werkt, belonen wij jouw drive en helpen je jouw ambities waar te maken!
 • Een betaalde product training;
 • Je ontvangt een marktconform salaris;
 • Webhelp is zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer en met eigen vervoer. Vanaf 10 km ontvang je een tegemoetkoming in je reiskosten of een volledige vergoeding van het OV.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via