HR Business Partner

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Standplaats Zoetermeer & Rotterdam
  • Opleidingsniveau HBOWO
  • Type vacature HR

Over de functie

Webhelp Nederland is een wereldwijde business process outsourcer (BPO), gespecialiseerd in customer experiences. Dit betekent dat wij, inmiddels al meer dan 30 jaar, klantcontact afhandelen voor diverse grote bedrijven en instellingen. Onze klantadviseurs gaan voor de optimale klantbeleving, via telefoon, e-mail, chatsessies of andere social kanalen.

De Webhelp organisatie bestaat uit Klantteams die elk verantwoordelijk zijn voor één of meerdere projecten/opdrachtgevers. Elk Klantteam wordt aangestuurd door een Client Director en wordt onder andere ondersteund door de disciplines WFM, Recruitment, Learning & Development, HR en Finance.

Een belangrijke bijdrage

Wij zijn op zoek naar een energieke HR Business Partner die binnen het HR vak ervaring heeft opgedaan in een dynamische organisatie. In deze functie ben je HR verantwoordelijk voor één of meerdere Klantteams, en ben je dagelijks met managers bezig om de HR processen uit te voeren. Dit gaat over het begeleiden van ingewikkelde (verzuim) cases, het maken van verbeterplannen op het gebied van medewerkertevredenheid en communicatie, doorgroei en ontwikkeling en natuurlijk ook over de inrichting van het team.

Ieder Klantteam wordt met specifieke kansen en uitdagingen geconfronteerd, zodat je constant wordt uitgedaagd om jezelf in de business van het klantteam te verplaatsen en 'passende' oplossingen te formuleren. Je ziet kansen om de HRM processen verder te verbeteren. Daartoe weet je vanuit de cijfers te analyseren en samen verbeterplannen op te stellen. Maar je zorgt er ook voor dat deze uitgevoerd en geborgd worden.


Heb jij ervaring met bovengenoemde activiteiten en ben jij geboeid door de dynamiek van veranderingstrajecten? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren naar deze functie.Wil je solliciteren?

Herken jij je in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via onderstaande button met je c.v. en motivatie. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Vanja Meyer, corporate recruiter, te bereiken op telefoonnummer 06-10911813.

Functie eisen

Naast een afgeronde HBO-opleiding (bijv. Personeel & Arbeid, MER of bedrijfskunde met HR specialisatie), heb je minstens drie jaar ervaring binnen het vakgebied in een grote (profit) organisatie. Bovendien beschik je over de volgende competenties:

  • Analytisch: je blijft niet hangen in cijfers, maar kunt de vertaalslag maken naar trends en verbetermogelijkheden;
  • Advies: Je gaat aan de slag met een probleem en je kunt een gedegen en onderbouwd advies formuleren en weet deze overtuigend brengen;
  • Zelfstandig: je red je wel alleen, maar weet ook dat samenwerken de organisatie vooruit brengt;
  • Structuur: je weet in de chaos rust te brengen door procesmatig en systematisch te werken. Je gaat niet gelijk rennen, maar denkt eerst na wat de vraag is.
  • Pro-actief: je ziet wat er gebeurt en gaat er uit jezelf mee aan de slag, nog voordat de vraag gesteld wordt.

Wat wij bieden

We bieden je een boeiende werkomgeving, leuke collega's en goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen en je toegevoegde waarde te laten zien.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via