Team Captain voor Bol.com

Vacature doorsturen
 
  • Standplaats Rotterdam

Over de functie

Ga jij als een ondernemer aan de slag met jouw team? Ben jij die inspirerende leidinggevende die onze service experts helpt bij het bieden van verrassende service via mail en social? Weet jij veel van persoonlijke en professionele ontwikkeling? Vind je het tof om met ons een geheel nieuwe dienstverlening in te richten?

Netino heeft voor haar locatie in hartje Rotterdam een vacature voor een Team Captain Service Experts bol.com.

Wie zijn wij?

Netino is een organisatie met jonge talenten, gespecialiseerd in social media en digitale communicatie. We hebben collega's die elke dag in contact staan met de consument én we hebben consultants die bedrijven ondersteunen bij hun digitale ambities. Heb jij ideeën over hoe het digitaal klantcontact nog beter kan? We zijn benieuwd!

Wat ga je doen?

Als Team Captain haal je het beste uit mensen. Je bent een geboren coach en bent altijd op zoek naar onvermoede talenten. Je maakt niet alleen je teamleden gelukkig, maar ook de klant. Je bent samen met jouw team een echte een bol.com service-ambassadeur. Dat doen we door te werken in kleine teams die zelf verantwoordelijk zijn voor het behalen van de NPS.

Functie eisen

Je bent inspirerend en zorgt voor een creatieve en resultaatgerichte omgeving waarin mensen het beste uit zichzelf kunnen halen om de ondernemer in zichzelf te ontdekken. Je weet dat jouw inspanningen niet alleen leiden tot gelukkige medewerkers, maar ook een schitterende NPS! Natuurlijk overzie jij het geheel en weet daarop te acteren. Je begrijpt als geen ander de balans tussen inspanning en resultaat. Ook ben je een bouwer. Je hebt een enorme drive om continu te verbeteren en zaken anders en (vooral) beter te doen.

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding;
  • Je hebt leidinggevende en/of coachende ervaring;
  • Je hebt sterke analytische vaardigheden;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar en flexibel in je werktijden.

Wat wij bieden

  • Een marktconform salaris;
  • Een uitdagende functie waar ontzettend veel ruimte is voor eigen inbreng; 
  • Een afwisselende baan met veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
  • Een informele werksfeer en toffe collega's; 
Solliciteren op de functie van Team Captain bol.com

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Reageer dan direct!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via