Recruitment Consultant Klantenservice Zoetermeer-Rotterdam

Vacature doorsturen
 
 • Standplaats Zoetermeer / Rotterdam
 • Opleidingsniveau HBO

Over de functie

Herken jij jezelf in de volgende kwaliteiten, ben je een bouwer en heb jij zin in een uitdaging?

 

Reageer dan nu!

 

Samenwerken, resultaatgericht, out of the box denken en doen, sensitief, stevige gesprekspartner, netwerker, sterk in probleemanalyse, planning en organisatie, ondernemend, executiekracht en kennis van zaken.

 

Recruitment Consultant Klantenservice Zoetermeer-Rotterdam 32 uur

Webhelp Nederland zoekt een stevige Recruitment Consultant voor 32 uur per week met standplaats Zoetermeer om de werving en selectie te coördineren en de markt (aanbod) aan de vraag te koppelen. Dit primair voor de locatie Zoetermeer en Rotterdam.

Webhelp Nederland

Webhelp Nederland is een wereldwijde business process outsourcer (BPO), gespecialiseerd in customer experiences. Dit betekent dat wij klantcontact afhandelen voor diverse grote bedrijven en instellingen. Deze organisaties kiezen ervoor om niet zelf al hun klantcontacten uit te voeren, maar dit (deels) uitbesteden aan een specialist, Webhelp Nederland. Dat doen we al meer dan 30 jaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met ontzettend veel passie voor customer care handelen onze klantadviseurs van Webhelp telefoon- en e-mailverkeer af, helpen ze klanten in chatsessies of via één van onze webcare teams. Doel: het realiseren van een optimale klantbeleving.

 

De Webhelp Nederland organisatie is verdeeld in Klantteams die elk verantwoordelijk zijn voor één of meerdere projecten/ opdrachtgevers. Elk Klantteam wordt in beginsel aangestuurd door een Client Director en wordt naast het management onder andere ondersteund door de disciplines WFM, Recruitment, Learning & Development, HR en Finance.

Jouw functie

Als Recruitment Consultant ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van alle nieuwe wervingsaanvragen voor klassen/groepen van klantadviseurs (contact center agents) voor de locatie Zoetermeer & Rotterdam. Indien nodig kunnen we je vragen te ondersteunen bij de andere locaties.  Je hebt afstemming met WFM, de Klantteams en HR over de wijze van invulling en de haalbaarheid van de openstaande vacatures en geeft hierin proactief advies over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Op basis hiervan heb je verdere afstemming met de Recruiters en de HR/Recruitment Manager van Webhelp en de externe uitzendbureaus die een belangrijk aandeel hebben in de werving.

 

Je bent continue op de hoogte van de status van de verschillende aanvragen, hebt afstemming met de teams, WFM en de uitzendpartners. Je signaleert knelpunten, zoekt oplossingen op korte- en middellange termijn om de vraag en de arbeidsmarkt (aanbod) optimaal op elkaar af te stemmen, denkt mee over nieuwe, effectieve wervingsmethoden om de beste kandidaten in de juiste aantallen te bereiken en weet de benodigde verbeteracties in te zetten. Daarnaast werk je stevig mee in het ontdekken en vormgeven van nieuwe samenwerkingsverbanden om aan de vraag te kunnen voldoen.

 

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor performance management richting onze partners en die van Eigen Werving.

Functie in de organisatie

De Recruitment Consultant rapporteert aan de HR/ Recruitment manager en stemt veel inhoudelijk af met de Recruitment Consultants van de overige locaties om de krachten te bundelen. De Recruitment Consultant geeft leiding aan 2 Recruiters.

Functie eisen

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (bijvoorbeeld Personeel & Arbeid, MER of bedrijfskunde) of minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Jij hebt tenminste 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt een stevig netwerk (denk aan o.a. scholen, UWV, WSP's);
 • Je grondhouding is: vanuit samenwerking resultaten halen en denken in mogelijkheden;
 • Je hebt gevoel voor verschillende belangen en verhoudingen en weet deze af te wegen en neemt hierin je omgeving mee;
 • Je bent een stevige gesprekspartner en bent helder en duidelijk in de communicatie. De mensen waar je mee samen werkt, weten wat ze kunnen verwachten;
 • Je legt verbinding tussen verschillende partijen, weet goed te luisteren wat er nodig en benadert dit vanuit een realistisch perspectief (vraag klant versus aanbod op de markt);
 • Je bent een ondernemer, je bent proactief, je voelt je verantwoordelijk en bezit over de nodige executiekracht;
 • Je bent sterk in probleemanalyse en weet middels een plan van aanpak op korte- en middellange termijn de benodigde verbeteracties in te zetten (intern- en extern) om de juiste medewerkers in de juiste aantallen aan te kunnen blijven trekken;
 • Cijfermatig ben je ook sterk;
 • Je kunt je werk goed plannen en organiseren en weet de juiste prioriteiten te stellen;
 • Je werkt graag in een dynamische omgeving en hebt een hands-on mentaliteit;
 • Ondanks de dynamiek weet je structuur aan te brengen in je werk.

Wat wij bieden

Wat bieden wij jou?

We bieden je een boeiende werkomgeving, leuke collega's en arbeidsvoorwaarden conform CAO. Je komt in een dynamische en snel veranderende organisatie te werken. Je krijgt de mogelijkheden je te ontwikkelen en je toegevoegde waarde te laten zien.

 

Interesse?

Hou je van dynamiek en actie en vind je het heerlijk dat je nooit van tevoren weet hoe je dag eruit gaat zien?  Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren naar deze functie uiterlijk 14 oktober 2018.

 

Voor meer informatie kun je bellen met Lilian van den Oosterkamp (HR Manager) op telefoonnummer 06 - 250 911 23.

 

De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via