Klantenservice medewerker KPN Mobiel

Vacature doorsturen
 
 • Standplaats Ede

Over de functie

Als klantadviseur bij KPN Mobiel help je klanten met vragen over hun abonnement. Je geeft bijvoorbeeld uitleg en inzicht in de telefoonrekening (waarom de telefoonrekening van afgelopen maand anders is dan normaal), je activeert een nieuwe sim-kaart voor de klant omdat de oude kaart niet in het nieuwe toestel past, je voert adreswijzigingen door, zet voor de klant diverse opties aan of uit.

Je denkt mee met de klant en adviseert over punten waar de klant zelf niet mee bekend is. Je vertelt bijvoorbeeld dat het maximaal 4 uur kan duren voordat de nieuwe sim-kaart geactiveerd is en dat de telefoon het beste elk halfuur uit- en aangezet kan worden tijdens dit proces. Door op deze manier mee te denken, voorkom je dat een klant later terugbelt.

 

Bij een passend advies hoort ook dat je een klant helpt met een verlenging van het abonnement wanneer dit wenselijk en mogelijk is. Je luistert goed naar de vragen en wensen van de klant en denkt actief mee. Jij bent de deskundige en geeft de klant tips en advies onder het motto "Sales = Service". Naast dat de vraag beantwoord is, hangt de klant met een tevreden gevoel op, omdat jij beter hebt geholpen en geadviseerd dan verwacht. "Bedankt voor het bellen en nog een fijne dag gewenst!".

In 2018 zal KPN Mobiel worden samengevoegd met KPN Service tot één afdeling. Daar horen nieuwe vaardigheden bij die je in de loop van 2018 via diverse trainingen worden aangeleerd.

Functie eisen

 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en hebt minimaal een half jaar klantcontact ervaring;
 • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en spreekt goed Nederlands;
 • Je bent in het bezit van commerciële vaardigheden en vind het leuk om klanten producten van KPN te verkopen;
 • Voor jou is multitasken niet alleen een zelfstandig naamwoord, maar een kwaliteit die jij bezit;
 • Je bent handig met computers en beschikt over kennis van verschillende softwarepakketten;
 • Je bent flexibel inzetbaar gedurende de openingstijden. De openingstijden zijn van maandag t/m zondag van 07:00-23:00 uur;
 • Je bent minimaal twee a drie avonden tot 23:00 uur in de week beschikbaar, waarbij je normaal gesproken twee avonden per week wordt ingepland;
 • Daarnaast ben je één keer per drie weken de hele zaterdag beschikbaar en één keer in de zes weken de hele vrijdag beschikbaar. Vanzelfsprekend wordt je niet van 07:00 uur tot 23:00 uur ingepland op deze dagen, maar daartussen;

Wanneer je bij ons aan de slag gaat wordt er een VOG verklaring en insolventiecheck aangevraagd. Indien je denkt dat dit een probleem is, geef dit dan vooraf aan!

Wat wij bieden

 • De mogelijkheid om flexibel te werken (tussen de 16 en 40 uur per week);
 • Een prettige en informele werksfeer in een zeer divers en gezellig klantteam;
 • Ben je 21 jaar of ouder, dan verdien je € 9,20 per uur. Ben je tussen de 18 en 21 jaar, dan verdien je € 8,04 per uur;
 • Een volledig betaalde fulltime training van 11 werkdagen;
 • Doorgroeimogelijkheden naar functies als trainer, coach of trafficer;
 • Ontwikkelmogelijkheden a.d.h.v. verschillende gratis trainingsmodules;
 • Gave winacties (denk aan teamuitjes, reis naar Ibiza, cadeaubonnen);

Informatie over Webhelp:

 

Webhelp is Nederlands marktleider in klantcontact. Al ruim dertig jaar werkt Webhelp voor bekende A-merken die ons vertrouwen in het onderhouden van contacten met hun klanten. Sinds 2014 zijn we onderdeel van een van de grootste Europese outsourcers in customer experiences, de Webhelp Group. We groeien hard, wel meer dan 20% per jaar, en hebben de ambitie om de grootste outsourcer wereldwijd te worden en klanten te boeien met innovatieve customer experiences.

Hoe te solliciteren:

Voldoe jij aan bovenstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer via onderstaande button met je CV en motivatie.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met één van onze recruiters, Vanja Meyer via telefoonnummer 06-10911813 of Norbert van Hooidonk via telefoonnummer 06-22488975.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via