Klantenservice medewerker KPN Service

Vacature doorsturen
 
 • Standplaats Ede

Over de functie

Als sales technisch klantenservicemedewerker word je gebeld door klanten van KPN met vragen over KPN-producten en/of hun factuur. Met  verschillende producten bedoelen we,  internet, televisie en vaste telefonie van KPN.

"Mijn internet doet het niet", "Kan ik mijn zenderpakket uitbreiden?", "Ik heb een vraag over mijn factuur", "Hoe wijzig je de netwerknaam en het wachtwoord van de Experia Box?", "Hoe los ik foutcode 12 op bij mijn interactieve tv?",  en "Mijn afstandsbediening doet het niet", zijn een greep uit de diversiteit van vragen die je kunt verwachten.

Jouw doel is het optimaal verlenen van service. Je vraagt goed door, zodat jij het probleem helder in kaart hebt gebracht en zo klanten kunt helpen bij het oplossen van hun probleem. Door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden  ben je in staat om klanten in één keer goed te helpen, waardoor ze niet meer terug hoeven te bellen. In het gesprek met de klant doe je tevens een zogenaamde APK check. Je gaat kijken of de klant het optimale pakket heeft dat het best bij hen past. Tijdens de gesprekken met de klant vang je de verkoopsignalen op en weet je hier op een juiste manier op in te spelen. Hiermee laat je zien dat jij goede service kunt verlenen, waarmee de klant beter geholpen is.

Persoonlijke service en inlevingsvermogen staan daarom hoog in het vaandel en zijn de voorwaarden voor tevreden klanten. Het is belangrijk dat je commercieel inzicht hebt en het leuk vindt om verkoop en service te combineren.

In 2018 zal KPN Service worden samengevoegd met KPN Mobiel tot één afdeling. Daar horen nieuwe vaardigheden bij die je in de loop van 2018 via diverse trainingen worden aangeleerd.

Functie eisen

 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en spreekt goed Nederlands;
 • Je bent in het bezit van commerciële vaardigheden en vind het leuk om klanten producten van KPN te verkopen;
 • Voor jou is multitasken niet alleen een zelfstandig naamwoord, maar een kwaliteit die jij bezit;
 • Je bent handig met computers en beschikt over kennis van verschillende softwarepakketten;
 • Je bent flexibel inzetbaar gedurende de openingstijden. De openingstijden zijn van maandag t/m zondag van 07:00-22:30 uur;
 • Je bent minimaal twee a drie avonden tot 22:30 uur in de week beschikbaar, waarbij je normaal gesproken twee avonden per week wordt ingepland;
 • Daarnaast ben je één keer per drie weken de hele zaterdag beschikbaar en één keer in de zes weken de hele vrijdag beschikbaar. 

Wanneer je bij ons aan de slag gaat wordt er een VOG verklaring en insolventiecheck aangevraagd. Indien je denkt dat dit een probleem is, geef dit dan vooraf aan!

Wat wij bieden

 

 • De mogelijkheid om tussen de 20 en 40 uur te werken
 • Een fulltime theorie training van 14 werkdagen die vanaf de eerste t/m de laatste minuut volledig wordt uitbetaald. Wij zien deze investering namelijk als werk;
 • Een praktijktraining van 4 weken, in deze periode wordt je tussen de 09.00 - 20.00 ingepland volgens je opgegeven aantal uren
 • Op den duur aanvullende trainingsmogelijkheden;
 • Een leuke en gezellige werksfeer;
 • Een dynamische omgeving, waar eigen initiatief op prijs wordt gesteld en je jezelf volop kan ontplooien;
 • Een marktconform salaris
 • Webhelp is zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer en met eigen vervoer. Vanaf 10 km ontvang je een tegemoetkoming in je reiskosten of een volledige vergoeding van het OV.

 

Informatie over Webhelp:

Webhelp is Nederlands marktleider in klantcontact. Al ruim dertig jaar werkt Webhelp voor bekende A-merken die ons vertrouwen in het onderhouden van contacten met hun klanten. Sinds 2014 zijn we onderdeel van een van de grootste Europese outsourcers in customer experiences, de Webhelp Group. We groeien hard, wel meer dan 20% per jaar, en hebben de ambitie om de grootste outsourcer wereldwijd te worden en klanten te boeien met innovatieve customer experiences.

 Hoe te solliciteren:

Voldoe jij aan bovenstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer via onderstaande button met je CV en motivatie.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via