Trainer/Ontwikkelconsultant

Vacature doorsturen
 
  • Standplaats Landelijk
  • Type vacature Overig

Over de functie

Als Trainer / Ontwikkelconsultant bij Webhelp beweeg je je in de rol van adviseur, coach, trainer en projectmanager. Hierdoor ben je meer dan trainer alleen. Vanuit je adviesrol fungeer je als sparringpartner voor onze Opdrachtgevers en Klantteams intern, terwijl je vanuit je trainersrol in staat bent leer- en veranderprocessen op gang te brengen bij deelnemers, opdrachtgevers en ook collega's. Je geeft leiding aan 6-8 trainers in de Klantteams. Je beweegt je door heel Nederland voor (door)ontwikkeling en uitvoering van uitdagende en inspirerende maatwerktrajecten. Je creëert overal het juiste klimaat voor succes.

Jij beschikt  over een open mindset en een intrinsieke motivatie om zelf continu te verbeteren. Je wilt bijdragen aan succes door groei van de mens en ons bedrijf. In contact kijk je altijd een laagje dieper. Je vindt het leuk om met allerlei verschillende mensen en functies te schakelen en samen resultaat te boeken. Ervaring als trainer is een pre én consultancy ervaring telt dubbel J Je hebt tomeloze energie en bent in staat om te midden van positieve chaos altijd open te blijven kijken naar oplossingen en ze te realiseren. Je standplaats is Nederland, dus het helpt om geen hekel te hebben aan veel reizen.

Wij zijn Webhelp  en we brengen al 18 jaar mensen en daarmee organisaties verder. Vanuit een mindset dat alles kan en met Business Process Outsourcing als centrale focus helpen wij veel bedrijven en overheden met het realiseren van optimale customer experiences. Wereldwijd doen wij dit met 35.000 collega's 7 dagen per week en 24 uur per dag. Vanuit Nederland doen we dit met ongeveer 4000 collega's. Bij de afdeling Learning & Development zijn we met 8 trainers en in de Klantteams in het land met 40 trainers. Onze rol in het grotere geheel is dat wij mensen klaarzetten voor succes in hun tijd bij Webhelp en daarbuiten. Onze missie is dan ook: "Teaching skills for life".

Wij bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie in een organisatie met hoge snelheid, korte lijnen en een informele werksfeer. Geen dag is hetzelfde. Je werkt samen met een team inspirerende vakidioten waarmee successen worden benoemd en gevierd en we samen leren van minder succesvolle trajecten.

Solliciteren?  Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving en ben je enthousiast geworden? We leren je graag kennen. Presenteer jezelf  op een pakkende manier, zoals bijvoorbeeld een blog of een filmpje van maximaal 2 minuten. Stuur deze naar: dvellema@nl.webhelp.com. Heb je vragen over de functie of het sollicitatieproces, stuur even een whatsapp naar Ditte Vellema op 0623367879.

Dit betreft een vacature voor een aanstelling in loondienst binnen Webhelp Nederland. Om deze reden verzoeken wij geen sollicitatie te doen voor uitbreiding van onze freelance pool.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via