Teammanager Klantcontact

Vacature doorsturen
 
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Als ervaren teammanager stuur je een groot team van klantadviseurs aan, ondersteund door 5 groepscoaches. Samen ontwikkelen jullie de klantadviseurs en geeft hen daarbij de juiste ondersteuning vanuit inspirerend leiderschap. Dit doe je door de medewerkers te coachen, begeleiden en motiveren om hen te laten groeien in hun functioneren door hun zelfinzicht en probleemoplossend vermogen te vergroten.

Je streeft voortdurend naar verbeteringen en je weet de prioriteit hierin te bepalen. Samen met je collega teammanagers ben je in staat de doelstellingen van het klantenteam te realiseren. Je bewaakt de kwaliteit en kwantiteit van de werkzaamheden, signaleert en rapporteert knelpunten in de uitvoering en draagt oplossingen aan. Door te onderzoeken wat de wensen en behoeften zijn van de klant (intern of extern) anticipeer je en geef je hoge prioriteit aan de servicebereidheid en klanttevredenheid. Je rapporteert aan de Client Manager.

Functie eisen

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal drie jaar leidinggevende ervaring, in een callcenter is een pré
  • Je zoekt actief de samenwerking op met je collega teammanagers, je bent in staat om over de afdelingsgrenzen heen te denken en initieert oplossingen vanuit jouw ervaring
  • Je bent resultaatgericht en overtuigend
  • Je bent klantgericht
  • Je bent communicatief vaardig en beschikt over sterke coaching vaardigheden
  • Je bent stressbestendig

Wat wij bieden

Een prettige, informele werksfeer in een initiatiefrijke omgeving waar kennis gedeeld wordt, men resultaatgericht werkt en toegankelijk is voor elkaar. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris en heb je flexibele werktijden.

Hoe te solliciteren

Herken je jezelf in bovenstaande? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer voor 12 november a.s. via onderstaande button met je CV en motivatie.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sladjana Erdevicki, Client Director, via telefoonnummer 06-22917631 of per mail serdevicki@nl.webhelp.com .

Een Talenten Motivatie Assessment (TMA) is onderdeel van deze procedure.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via